BUTTERNUT GNOCCHI med pesto, oliven, bagte kartofler, bagte gulerødder, tomat og frisk spinat


Butternut Gnocchi opskrift:


  • 400 gr. Butternut/Lima bønner

  • 2 fed hvidløg

  • 1 Æg

  • 1 spsk Olivenolie

  • En Stor håndfuld Persille eller frisk oregano

  • 130 gr. Havremel

  • Salt & peber


Kom det hele i foodprocessoren og kom melet i til sidst. Når det er blevet til en samlet dej, kommer du dejen ud på bordet.


Del dejen op i mindre stykker, rul nu hvert stykke ud til en pølse på tykkelse med en finger og skær ca. 2-3 cm stykker af dejen.


Giv dem et lille tryk med en gaffel, så der kommer riller i gnocchierne

Læg dem derefter på et meldrysset bord eller viskestykke.


Kog dem i en stor gryde. Tag dem op med en hulske, når de kommer op til overfladen.


Kom de kogte gnocchier over på en pande pande. Jeg steger dem i Ghee (klaret smør) så de får en flot gylden overflade og en lækker nøddeagtig smag.


Vend dem til sidst i en lækker grøn pesto.

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

SAMOSA