Hvem er jeg

Mit navn er Malene Linares.

Jeg er ernæringsterapeut fra CET – Center for Ernæring og Terapi. Ernæringsterapeut-uddannelsen er en 3-årig uddannelse.

Min uddannelse dækker blandt andet fag som biokemi, makro-og mikronærringstoffer, optagelse, omsætning og afgiftning, funktionsregulering via kost  - og livsstilsændringer, ernæringsterapi ved kroniske lidelser samt krop-psykoterapi, supervision og gruppe- og egenproces.

Jeg modtager årligt mindst 18 timers ajourføring.

Mit afsluttende speciale omhandlede ADHD og den kvindelige cyklus - om hvordan man med ernæringsterapi kan støtte de hormonelle udsving som ofte ser ud til at forværre ADHD - symptomerne.


Endvidere har jeg 300 timer i anatomi, fysiologi og sygdomslære og er registreret alternativ behandler (RAB godkendt) samt medlem af Foreningen af Danske ernæringsterapeuter (DET).Herudover har jeg blandt andet en baggrund inden for

rekruttering og HR.

Jeg tilbyder konsultationer både i København, Nordsjælland samt online.

København - Nørrebro

NOR: nordic health house: Et innovativt sundhedshus, der samler mere end 60 behandlere, terapeuter og undervisere, der bygger bro mellem forskellige tilgange til sundhed på hver deres unikke måde.

Nordsjælland - Hørsholm

Hørsholm Sundhedshus.

Derudover arrangere jeg også private vegetariske workshop for familier, par og enkeltpersoner.

Du kan læse meget mere, ved at klikke her.